„Втор откос“ Дејан Величковски

Возбудлив трилер од почеток до крај! Приказна за битката на поединецот против корумпираниот систем. „Втор откос“ е роман, во кој преку главниот лик Симон, војник специјалец, добиваме слика за тоа како во секој од нас постои она двојство на добро и зло. На човек и ѕвер. На грижлив татко и сопруг од една страна и тренирана машина за убивање, од [...]