„Цимет“, Ребека Таири

„Ова е книга за светот надвор и неговото прекршување од нашите внатрешни огледала. За луѓето што се сами среде толпа, за оние што живеат со мирисот на сеќавањата, впечатливи и интензивни како мирис на цимет.

Нежно, исповедно, лирично, интимно и топло писмо…“
– Јулијана Величковска

  • Година на издавање: 2020
  • Број на страни: 64
  • Димензии: 17 cm
  • Корица: мека
  • ISBN: 978-608-265-018-0
  • Цена: 290,00 ден.

Порачај на contact@pnv.mk или купи онлајн на kupikniga.mk

Поврзани книги

Leave A Comment